Privat rengøringshjælp til billige priser

Kvalitet, fleksibilitet og omhyggelighed

Hos Max Service tilbyder vi en billig, hurtig og effektiv rengøringshjælp. Vi servicerer allerede en lang række tilfredse kunder med privat rengøringshjælp, da vi kan tilbyde god kvalitet, fleksibilitet og omhyggelighed.​ Det gør vi overalt på Fyn samt i Trekantområdet, eksempelvis i byerne Odense, Middelfart, Bogense og Fredericia.

Vi aftaler altid en fast pris på hver opgave, således at du helt præcist ved, hvor meget din private rengøringshjælp kommer til at koste. Derved undgår du ubehagelige overraskelser, og vi undgår utilfredse kunder.

RENGØRINGSHJÆLP MED KLARE AFTALER

I alt vores arbejde med rengøringshjælp for private har vi et klart motto:

En aftale er en aftale.

​​​Det betyder, at du altid ved, hvornår vi kommer ud og gør rent i dit hjem, hvordan vi går til opgaven, og hvad det kommer til at koste dig.

Når vi udfører rengøring, stiller vi høje krav til vores medarbejdere. Derfor lægger de stor vægt på at udføre deres arbejde til vores kunders fulde tilfredshed. Dertil kommer, at vi naturligvis kun benytter medarbejdere med en ren straffeattest, og at alle vores ansatte gennemgår træning og uddannelse, så de er både fagligt kompetente samt smilende og imødekommende, når du får dem på besøg.

Vi ved nemlig, at det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i sit private hjem, og vi ønsker derfor altid at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse for dig.

​KONTAKT OS HVIS DU VIL HAVE EN PRIS

Du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål om vores rengøringshjælp eller ønsker en specifik pris på privat rengøring.

Vi ser frem til at hjælpe dig med en rengøringsservice, der giver dig bedre tid i hverdagen, som du kan bruge på de ting, der betyder noget for dig.​

Vi tilbyder også håndværkerrengøring.

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 44461188

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk