Erhvervsrengøring til små og store virksomheder

Mangler du hjælp til rengøring i virksomheden? Så kontakt gerne Max Service. Vi er et kompetent rengøringsfirma, som tilbyder erhvervsrengøring hos både små og store virksomheder. Vores professionalisme er den samme uanset opgavens omfang og størrelse. Vi har konstant fokus på udvikling af nye metoder, midler og materialer, der kan effektivisere rengøringen.

Vi tilbyder rengøring for virksomheder i og omkring Bogense, Fredericia, Odense og Middelfart.

Der er mange gode grunde til ikke at spare på rengøringen i virksomheden, og herunder rengøringsudstyr af kvalitet og de rigtige rengøringsmidler. Det er vigtigt at have rene omgivelser i virksomheden, butikken eller på kontoret. Med et tilknyttet rengøringsfirma sikrer du dig rene omgivelser, og dermed får du de bedste betingelser for en professionel atmosfære.

Hos Max Service er vores mål at være meget professionelle og engagerede. Vi sætter kvalitet øverst hos alle vores kunder, og vores medarbejdere er trænede i at optræde smilende, servicemindede og venlige, så kunderne føler sig mindst muligt forstyrret, når vi udfører vores erhvervsrengøring.

Nedsæt dine medarbejderes sygefravær med erhvervsrengøring

Det er ikke kun for kundernes skyld, at der skal være rent. En god daglig rengøring er med til at højne hygiejnen og kan være med til at nedsætte medarbejdernes sygefravær.​ Du kan derfor med god grund få vores professionelle firma til at udføre kontorrengøring i virksomheden.

Et godt indeklima er en væsentlig faktor, når man igennem en hel dag opholder sig på sin arbejdsplads. Grundig rengøring er også med til at forbedre indeklimaet. Vi kan rådgive og udføre erhvervsrengøring, som vil gøre enhver virksomhed sund og tilfreds.

Vi tilbyder rengøring til erhverv af høj kvalitet – og til lave priser. Vi tilrettelægger naturligvis altid rengøringen, så den passer til lige netop virksomhedens ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring eller hvis du vil vide mere. Du kan ringe til os på telefon: 63 81 68 16 eller sende en mail til: info@max-service.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 37917508

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk