Håndværkerrengøring i kompetente hænder​

Rengøring efter håndværkere giver gladere kunder

Har du brug for hjælp til at gøre rent på dit værksted, eller skal du have gjort rent ude hos en kunde, hvor du har taget del i et byggeprojekt? Hos Max Service tilbyder vi professionel håndværkerrengøring. Uanset om du mangler hjælp til rengøring på værkstedet, eller når du har været ude og udføre et job, er Max Service firmaet for dig.

Med rengøring efter håndværkerbesøg hjælper vi dig med at gøre dine kunder endnu gladere, da de kan nyde resultatet af dit arbejde, som står pænt og rent, efter du er færdig. Det hjælper vi gerne med i og omkring byer som Bogense, Middelfart, Odense, Fredericia og andre steder på Fyn samt i Trekantområdet.

​Få et godt og fleksibelt samarbejde med håndværkerrengøring

Vi tager hånd om arbejdet med håndværkerrengøring med stor grundighed. Om der skal tørres overflader af, vaskes og poleres gulve eller pudses vinduer har vi ansatte med de nødvendige kompetencer til at varetage arbejdet professionelt.

I nogle tilfælde skal arbejdet med håndværkerrengøring klares, mens der stadig arbejdes på byggepladsen. Her er det vigtigt at være fleksibel, så rengøringsarbejdet klares hurtigt og effektivt, og det ikke skaber forstyrrelser for håndværkerne på stedet. Vi indgår derfor i en god dialog med vores kunder fra start til slut, så der er en ro omkring opgaven. Med klare og gennemskuelige aftaler kan du trygt overlade opgaven til os! ​

KONTAKT OS OG HØR MERE

Hvis du kunne tænke dig yderligere informationer om, hvordan vi varetager opgaver med håndværkerrengøring, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab finde frem til den rette løsning, som vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud på.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 44461188

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk