Gulvpolering og opskuring af gulve gør dem flotte igen

Overvejer du gulvpolering og opskuring af gulve frem for en udskiftning? Hos Max Service vedligeholder vi alle typer gulve for private og erhverv. 

Vi holder til i Bogense, men udfører også gulvbehandling i blandt andet Fredericia, Odense, Middelfart og mange andre steder.

Opskuring af gulve forlænger levetiden og minimerer slitagen

Med den rette behandling bliver slitagen på gulvene minimal – selv i travle virksomheder og forretninger. På den måde fremstår gulvene pæne og præsentable – år efter år.

Er jeres gulve triste at se på, og ønsker I en gulvpolering, så er I velkommen til at kontakte os – så vil vi komme med vores objektive vurdering af jeres behov.

Vi sørger for, at jeres gulve bliver flotte, og samtidig vil en løbende behandling også sikre længere levetid for gulvene.

Opskuring af gulve består af en let slibning. Det kaldes også for diamantslibning. Det kan være af alt fra trægulve til vinyl- og linoleumsgulve, og det er ofte en god løsning i stedet for at skifte dem.

Vi kan tilbyde, at arbejdet udføres om natten eller i weekender, så det ikke påvirker den daglige produktion eller åbningstiden. Vi er også fleksible, når vi skal udføre gulvpolering i private hjem.

Få et uforpligtende tilbud på gulvpolering

Kontakt os gerne, så kommer vi ud for at kigge på jeres gulve. Her kommer vi gerne med råd og vejledning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede gulvbehandling.

Du kan ringe til os på telefon 63 816 816 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@max-service.dk.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 44461188

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk