Privat rengøring tilbydes af kompetent firma

Max Service tilbyder alt inden for privat rengøring for enkeltpersoner og familier, der søger en fornuftig standardløsning ift. at have et pænt og rent hjem - uden at skulle bruge tid og kræfter på det selv. Vi har primært kunder i Odense, Middelfart, Bogense og Fredericia, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi udarbejder altid en rengøringsplan for hvert rum, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig – ligesom vi finder det bedste tidspunkt for rengøringen. Vi tilrettelægger altså rengøringshjælpen, og gør vores bedste for at imødekomme dine individuelle ønsker og behov. Uanset om du mangler hjælp til hovedrengøring eller noget mere specifikt, som f.eks. rengøring af køkkenet, så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte vores firma.

Hvad koster privatrengøring?

Den nøjagtige pris på en privat rengøring afhænger af de pågældende ønsker til selve rengøringen samt opgavens samlede omfang. Vi kan klare enhver opgave – bl.a. rengøring af skabslåger på ydersiden og/eller vask af bordplader, komfur og køkkenvask. Ovn og emhætte kan vi aftørre udvendigt.

Vi rengør bruseniche, håndvask og armaturer med et kalkreducerende rengøringsmiddel. Vi gør også selve toilettet rent, ligesom vi polerer spejle og tørrer hylder samt ydersiden af skabslågerne af.

Vi foretager aftørring af støv i vindueskarme og på reoler, møbler og lamper. Du skal blot lige have fjernet eventuelle genstande, så vi kan komme til. Støvsugning af fodlister foretages hver fjerde gang, og vi fjerner altid spindelvæv. Naturligvis støvsuger og vasker vi også gulvet.

Kontakt os og hør mere om privat rengøring

Skal vi stå for hovedrengøringen hos dig, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 63 81 68 16 eller sende en mail til os på: info@max-service.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med privatrengøring til en billig pris.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 37917508

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk