Kontorrengøring til at holde en præsentabel virksomhed​

Vi gør rent på store og små kontorer

Et rent og pænt kontor medvirker til, at hele virksomheden virker mere seriøs og velanset. Det gælder både, når du tager imod kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Hvis du ønsker at få hjælp til altid at have et skinnende rent kontor, så er du kommet til de rette. Hos Max Service klarer vi nemlig kontorrengøring med fokus på grundighed og høj kvalitet.

I en travl arbejdsdag kan det være en udfordring at opretholde et rent og indbydende arbejdsmiljø. Dette arbejde kan du trygt overlade til os, så du selv slipper for at bruge ressourcer på det. Vi tilbyder rengøring af kontorer på hele Fyn og i Trekantområdet, herunder i byer som Fredericia, Bogense, Middelfart og Odense.

Få skabt et sundere arbejdsmiljø med vores kontorrengøring

Et rent kontor er et sundt kontor. Støv, snavs og bakterier kan nemt ophobe sig, hvilket ikke kun påvirker medarbejdertrivslen, men også de ansattes sundhed og velvære. 

Ved at vælge vores professionelle kontorrengøring sikrer du et sundere arbejdsmiljø, hvilket kan reducere sygedage og øge medarbejdertilfredsheden.​​ Derudover skaber et rent og velholdt kontor et positivt førstehåndsindtryk for kunder og forretningspartnere.

Når det handler om at vælge det rette rengøringsfirma til at gøre rent på kontoret, er det vigtigt at fokusere på kvalitet og pålidelighed. Vores service omfatter grundig rengøring af alle overflader, støvsugning, gulvvask, vinduespudsning og meget mere. Vi sætter os nøje ind i dine behov, så vores ansatte ved præcist, hvordan du ønsker arbejdet skal klares. På den måde sikrer vi altid et tilfredsstillende resultat.

Ring eller skriv til os for yderligere informationer

Kontakt os allerede i dag for at høre meget mere om vores arbejde med kontorrengøring. Når vi kender til dine behov, giver vi dig også gerne et tilbud på erhvervsrengøring, som imødekommer alle dine ønsker.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 44461188

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk