Vinduespudsning hos privat- og erhvervskunder

Er du på udkig efter en professionel vinduespudser? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Max Service står vi gerne for vinduespudsning hos dig. Vi garanterer rene og flotte vinduer hver gang. Vi servicerer både kunder i erhverv og privat i og omkring Bogense, Fredericia, Odense og Middelfart.

Rene og velpolerede vinduer er ikke kun til glæde for beboerne og de ansatte. De gør et indtryk på kunder og gæster, der ofte får øje på en bygnings glasruder som noget af det første.

Max Service tager sig af dine glasruder og sørger for at efterlade dem rene og velpolerede uden striber og hjørner. Med vores service får du poleret alle vinduer, når der er behov for det. Vores ansatte, der udfører vinduespudsningen, er professionelle folk med det rette udstyr, som gør det nemt at udføre vinduespudsningen på både lette og svære vinduer.

Hvad koster vinduespudsning?

Den eksakte pris på vinduespudsning afhænger af opgavens omfang. Når du samarbejder med os, er du dog garanteret så billige priser som muligt – uanset hvilken type vinduer, der skal pudses, og antallet af vinduer. Vi garanterer desuden veludførte og tilfredsstillende resultater hver gang.

Sammen kan vi lægge en plan for, hvor stort behovet for vinduespolering er, og hvor ofte vores vinduespudsere skal komme ud til dig. Med en fastlagt plan vil du også have mulighed for at tømme vindueskarme, så vores vinduespudsere nemt kan komme til. Dette gør vores arbejde nemmere at udføre, og således er du sikret det bedste resultat.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og flere informationer om vinduespudsning. Vi står altid klar til at servicere og rådgive alle kunder, uanset opgavetype.

Vi kan kontaktes på telefon: 63 81 68 16 eller på mail: info@max-service.dk – så vender vi snart tilbage med flere oplysninger.​​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 37917508

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk