Grundig og effektiv vinduespudsning

Hos Max Service tilbyder vi grundig og effektiv vinduespudsning – med tilfredshedsgaranti. Vi sørger for høj kvalitet og faste, lave priser, når vinduerne skal pudses. Vi holder til i Bogense, men vi udfører gerne vinduespolering i andre områder såsom Fredericia, Odense, Middelfart og omegn.

Med vores service får I poleret alle vinduerne, når der er behov for det. Vores ansatte er professionelle folk med det rette udstyr, som gør det nemt at udføre vinduespudsning på både lette og svære vinduer.

Vinduespolering for private og erhverv

Vi sørger for, at dine vinduer fremstår rene og pæne – uanset om du er privatperson, virksomhed eller boligforening.

Som udgangspunkt laver vi en fast aftale med vinduespolering. Vi har sammensat priserne ud fra, hvor ofte dine vinduer trænger til at blive pudset. Abonnementerne følger en tidsplan på f.eks. hver 6., 12. eller 18. uge.

Du kan bestille os fra gang til gang, men vi vil helt klart anbefale en fast aftale, da vi så kan lave en billigere vinduespolering og inkorporere den i vores faste køreplan.

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas og rammer fri for snavs. Efterfølgende skal det hele blot tørre. Vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren – uden striber og pletter.

Ved almindelig vinduespudsning bruges der en skraber samt aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørring, så I er helt sikre på at have ruder uden striber og vand på karmen.​

Få et uforpligtende tilbud af en vinduespudser

Men hvad koster vinduespudsning? Og hvad er mulighederne for en fast aftale? Du skal ikke tøve med at kontakte os for at få en konkret pris – uanset om du er privat eller erhverv. Vi fortæller gerne mere om mulighederne samt besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os allerede i dag på telefon 63 81 68 16 eller send en e-mail til info@max-service.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med vinduespolering.​

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 44461188

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk