Vinduespudsning​

Vi tilbyder grundig og effektiv vinduespudsning – med tilfredshedsgaranti. Vi sørger for høj kvalitet og faste, lave priser, når vinduerne skal pudses og sørger for, at private hjem, virksomheder og boligforeninger fremstår rene og pæne.

​Med vores service får I poleret alle vinduerne, når der er behov for det. ​Vores ansatte er professionelle folk med det rette udstyr, som gør det nemt at udføre vinduespudsningen på både lette og svære vinduer.

Som udgangspunkt laver vi en fast aftale. Vi har sammensat priserne ud fra, hvor ofte dine vinduer trænger til at blive pudset. Abonnementerne følger en tidsplan, på hver 4., 8. eller 12. uge.

I kan bestille os fra gang til gang, men vi vil helt klart anbefale at få lavet en fast aftale, da vi så kan lave en billigere vinduespudsning og inkorporere den, i vores faste køreplan.​

Vinduesvask med rentvandsanlæg

Ved hjælp af kalkfrit vand og en vandførende teleskopstang kan vi vaske glas og rammer fri for snavs. Efterfølgende skal det hele blot tørre.

Vandet er nemlig kalkfrit og derfor efterlades overfladen helt ren uden striber og pletter.

Vinduespudsning

Vinduespudsning ved hjælp af skraber og aftørring af rammerne. Vi lægger stor vægt på aftørring, så I er helt sikre på at have ruder uden striber og vand på karmen.

Følg Max Service på Facebook​

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores service er du velkommen til at skrive til os. Så kontakter vi dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Max Service

Fælledvej 6
5400 Bogense

CVR: 39311763 

Kontakt

☎ Telefon: 63 816 816

✉ E-mail: info@max-service.dk