Rengøring i Odense og omegn

Vi tilbyder privat rengøring for enkeltpersoner og familier, der søger en prisbillig standardløsning i forhold til at have et pænt og rent hjem uden at skulle bruge en masse tid og kræfter på det selv.

Vi laver altid en rengøringsplan for hvert rum, hvor vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig, ligesom vi finder det bedste tidspunkt for rengøringen. Desuden skal vi aftale, hvor tit vi skal komme.

Vi kan for eksempel komme en gang om ugen eller hver 14. dag.

Rengøring af køkken og badeværelse

Vi udfører rengøring af skabslåger på ydersiden, ligesom vi vasker bordplader, køkkenvask og komfur af. Ovn og emhætte aftørres udvendigt. Gulvet støvsuges og vaskes.

Vi står for rengøring af bruseniche, håndvask og armaturer med et kalk-reducerende rengøringsmiddel. Vi gør også selve toilettet rent, ligesom vi polerer spejle samt tørrer hylder og ydersiden af skabslågerne af. Derpå støvsuges gulvet og vaskes. 

RENGØRINGSPLAN FOR ØVRIGE RUM​

Vi foretager aftørring af støv på vindueskarme, reoler, møbler og lamper, men uden at flytte genstande. Støvsugning af fodlister foretages hver fjerde gang. Vi fjerner altid spindelvæv. Derpå støvsuger vi gulvet og vasker det.​

Kontakt M-Service omkring Odense på telefon 63 81 68 16 eller på e-mail info@max-service.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rengøring i dit hjem eller et andet sted.​​

Følg os på Facebook​

Max Service

Fælledvej 6, 5400 Bogense

CVR: 31391763

Kontakt

​Telefon: 63 81 68 16

E-mail:  info@max-service.dk