Hovedrengøring i Odense og omegn

Denne passer til jer, som vil have foretaget en komplet rengøring 1-2 gange om året uden stress eller hvis der er brug for en hovedrengøring i forbindelse med salg/køb af bolig.

Skal der sælges, er det vigtigt, at boligen fremstår så pæn som muligt, og hvis I har købt nyt, er det dejligt at kunne flytte ind i en helt ren bolig. Det klarer vi med en hovedrengøring.

Hovedrengøringen består af flere ting:​

​​Køkken

Hovedrengøring af bordplader, samt låger på begge sider og ovenpå køkkenskabe. Rengøring af kogeplader og ovn, samt af emhætte og rens af filter. Rengøring af affaldsskab. Køleskabet rengøres indvendig. Støvsugning og vask af gulve.

​​

Badeværelse/WC

Afkalkning og rengøring af bruseniche, vask og armaturer med kalkreducerende rengøringsmiddel. Rengøring af toilet samt af hylder og skabslåger på begge sider. Polering af spejl.

Støvsugning og vask af gulve.

ØVRIGE RUM

Aftørring af støv på vindueskarme, reoler, møbler og lamper – genstande flyttes ved behov. Rengøring af fodlister, samt af døre og låger på begge sider. Fjernelse af spindelvæv. Pudsning af vinduer indvendig (i nåhøjde fra gulvet). Gulve støvsuges og vaskes.

Kontakt os allerede i dag angående vores hovedrengøring. Vi har yderst konkurrencedygtige priser. Ring på telefon 63 81 68 16 eller skriv til info@max-service.dk.

Følg os på Facebook​

Max Service

Fælledvej 6, 5400 Bogense

CVR: 31391763

Kontakt

​Telefon: 63 81 68 16

E-mail:  info@max-service.dk