Max Service

Max Service servicerer vi en bred vifte af erhvervs- såvel som private kunder. Vi har stor erfaring med rengøringsopgaver i alle størrelsesordener siden 2004.

Vores rengøringsfirma har base i Bogense og Odense, og dækker hele Fyn blandt andet Bogense, Odense, Middelfart, Tommerup og Nordfyn, samt store dele af Jylland i blandt andet Vejle, Kolding og Fredericia. Vi er ikke det største rengøringsfirma, men vi satser på at være en lille og effektiv organisation, der kan sikre sine kunder en pris der er lidt billigere end markedsprisen.

​Respekt, god kommunikation og en kort vej til ledelsen er blandt vores kerneværdier i Max Service og vi ser dette som et fundament for et godt og langt samarbejde. Med god kommunikation mellem vores kunder og os bestræber vi os også på at kunne korrigere eventuelle fejl omgående.

Hos Max Service er kundens behov og ønsker i centrum. Vi bestræber os på at gøre et godt stykke arbejde, og gerne mere til. Derfor arbejder vi på konstant på at forbedre og udvikle vores løsninger, så de ikke blot lever op til kundens forventninger, men overgår dem.

Vi har stor erfaring med mange forskellige typer af rengøringsopgaver og I kan derfor være sikre på, at ingen opgave er hverken for lille eller stor til vores rengøringsfirma.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Vinduespolering
  • Industrirengøring
  • Tæpperens
  • Haveopgaver
  • Oprydning på byggepladser

Følg os på Facebook​

Max Service

Fælledvej 6, 5400 Bogense

CVR: 31391763

Kontakt

​Telefon: 63 81 68 16

E-mail:  info@max-service.dk