Tæpperens

Ser dine tæpper trætte og slidte ud og trænger de til en tæpperensning, så de kan komme til at se flotte og nye ud igen? Så pust nyt liv i dine tæpper med en skånsom og effektiv tæpperensning.

Mange personer er ikke klar over, hvor gode resultater man kan opnå med en tæpperensning. Det er ofte muligt at fjerne selv meget genstridige pletter, hvis man udfører en tæpperensning korrekt.

Undgå dårlig arbejdsmiljø

Efterhånden som tæpper slides, mistes imprægneringen, hvilket gør tæpperne mere modtagelige over for snavs og pletter. Tæppet holde på en masse snavs og bakterier, hvorfor det er ekstra vigtigt med en tæpperensning, så man undgår allergi og dårligt arbejdsmiljø.

Forlæng dine tæppers levetid

Efter en dybdegående tæpperensning, ser de trætte og støvede tæpper nye ud igen. Efter tæpperensning bliver tæpperne imprægneret med et slidstærkt materiale, der afviser smuds og støv og dermed forlænger levetiden, så man ikke skal ud og investere i nye tæpper.

Fordele ved tæpperensning:

Tæpperensning og imprægnering forlænger tæppers levetid markant, og tæpperne fremstår som nye igen.

Vedligeholdte tæpper er vigtigt for et sundt indeklima.

Med en tæpperensning bliver tæppet renset i bund. Med specielle og skånsomme maskiner bliver skidt og snavs renset ud af tæppet, og der bliver efterfølgende lagt ny og slidstærk imprægnering.

Imprægneringen fungerer afvisende for smuds og støv samt ligger et slidstærkt og beskyttende lag på tæppet. Herved bliver tæpperne langt nemmere at vedligeholde og renholde fremadrettet.

Der er forskel på tæpper og det materiale, de er lavet af, og derfor også den måde en tæpperensning skal udføres på. Gennem mange års erfaring har vi fundet frem til de bedste løsninger, hvor kvaliteten af en tæpperens, bliver så god, som den kan blive.

Vi benytter miljøvenlige produkter, der også er skånsomme over for tæpperne.​

Følg os på Facebook​

Max Service

Fælledvej 6, 5400 Bogense

CVR: 31391763

Kontakt

​Telefon: 63 81 68 16

E-mail:  info@max-service.dk